SUMMER FEELINGS


MÅNDAG


Linnea och jag får stå för bilden.
hur som helst, har inte bloggat sen i torsdags, har tyvärr inte haft tid, har varit barnvakt, lekledare på barnkalas, vart hos frissan en hel dag osv, hur som helst strax ska jag ut med min stora syster och fota lite grann, kommer nog upp någon bild senare, hur som helst, hoppas ni får en kanon dag! puss!

EN TOPPEN TORSDAG

Har spenderat denna torsdag med min kära vän Lisa. Jag har haft super trevligt, vi käkade vår favoritmat och pratade om allt sen drog vi ner på stan vid 7 och kikade, och sen stannade vi till på wayne's. Hoppas ni har haft en bra dag, puss!!


ONSDAG

har spenderat min dag på stan med Emma, fyndade en parfym, smycken och ett par skitsnygga jeans! är super nöjd med mina fynd. Och kvällen spenderade jag med orre på donken.


rapunzelofsweden


efter en riktigt jobbig dag i skolan kom jag hem och såg att mitt löshår hade kommit hem och gjorde min dag mycket bättre! är super nöjd, dock är det lite för långt så jag ska fixa det hos frissan lite senare.

gårkvällen


Hanna, jag och Linnea får stå för bilden.
min kväll började väldigt sent uppe på håsta med trevligt folk. Kvällen blev roligare och roligare ju senare det blev. Hur som helst, när det nästan började bli morgon kände jag, linnea & linnea att det var dags att åka hem. 
Jag hade iaf trevligt och jag hoppas att alla andra också hade det. Hoppas ni hade en bra helg precis som jag. 


PARTYPARTYPARTY


nu är det lördag och jag ska snart träffa mina favorit brudar, linnea & linnea. Vi ska spendera våran kväll med trevligt folk och bara ha det bra. Jag kommer sova hos linnea så jag kommer nog att mobilblogga inatt eller imorn. hur som helst, ha en super bra lördagkväll, puss!

frågetecken

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter skolan men jag tror att jag tar bussen till mina små kusiner och spenderar resten av min dag med dom men vi får se hur det blir, kommer att blogga mera ikväll, puss!!

 


HOS LINNEA

är hemma hos Linnea och bakar kladdkaka, mums! Skriver mer sen puss!


TISDAG

har svenska just nu och är helt slut, har fetaste träningsverken och är super trött.. idag så ska jag nog gå ut och gå en sväng vi får se eftersom det är snöstorm.. hur som helst ha en fortsatt trevlig dag! Emma och jag får stå för bilden.


TRÄNING

Direkt efter skolan så körde jag lite styrka här hemma, sen efter ett tag sprang jag en runda och direkt när jag kom hem från springturen startade jag crosstrainen och körde på den ett tag,
Känner mig rätt duktig faktiskt, dock är jag rätt slut nu efter en hel dag hårdträning så jag spenderar kvällen med min underbara vän Linnea hemma hos henne och bara softar, puss

 


SER DU STJÄRNAN I DET BLÅ, DEN SOM LYSER FÖR OSS TVÅ




JUST NU

igår spenderade jag kvällen hemma hos haris med bara skönt folk, en riktigt soft kväll, vid tvåtiden började jag och Fanny bli riktigt trött och gick hem till mig för att sova. Och idag har jag bara softat, har legat ute i solen en stund och nu ligger jag i sängen och kollar på Eva & Adam.
myspys

 


BILTUR

jag ser typ rädd ut på bilden men skitsamma, haha.
och jag vet att spegeln är smutsig..


Jag spenderade denna kväll i en bil med två sköna killar, Robert och Jonatan.
Vi åkte runt i denna tråkiga stad och snackade om allting och lyssnade på bra musik. Kan inte riktigt beskriva min kväll mer än så, men jag hade trevligt iaf! Imorn på dagen ska jag ner på stan en sväng och sen på kvällen ska jag träffa härligt folk och bara leva livet! Precis som det ska vara!

BLÅA TOPPAR


färgade precis mina toppar till blått, vad tycks?

MY LAST DAYS

har inte bloggat på ett tag och det är för att jag har haft fullt upp, jag har vart i Gävle med en kompis i två dagar, jag har sovit borta en del nätter, och nu är jag äntligen hemma, dock gör jag ingenting alls men. så i fortsättningen så kommer jag förhoppningsvis blogga varje dag.

vart lite knas med bilderna, men skit samma.

 


MIN HELG

image descriptionimage description
jag, sara och johanna får stå för bilderna sen helgen.
både fredagen och lördagen var jag hemma hos Westner med riktigt skönt folk! 
jag hade super trevligt dock mådde jag inte så bra ena kvällen, men det är smällar man får ta.
Och ikväll ska jag spendera kvällen med Jennifer & Nelli, det kommer bli super kul! och jag är jätte glad över att nelli har kommit till hudik under lovet! kul att träffa henne igen! Hur som helst, ha en bra kväll!!

GÄVLE


Tog tåget till gävle med Jennifer idag på eftermiddagen, vi har gått på stan en sväng och käkat påskmiddag på donken, haha! och nu sitter vi i hennes lägenhet och myser framför en varsin data och kollar på sommaren med göran på tv, riktigt mysigt! hoppas ni har haft en bra dag! puss!

DRAMA

 

Ist för att gå i skolan och jobba matte osv som alla ni andra så har jag spenderat gårdagen, denna dag och ska spendera dagen imorn med bara musik! var på teatern idag och sjöng hela dagen, och ska även göra det imorn också, puss!

 

linnea och jag får stå för bilden


you made me fall


direkt efter skolan gick jag hem och pluggade matte och so, tråkigt men ibland måste man.. Hur som helst annars har jag inte gjort något speciellt, håller på att lära mig en låt utantill just nu som jag ska kunna tills i morn, ikväll ska jag inte göra något speciellt, jag ska nog bara ta en joggingtur och sen bara mysa framför TVn.
hoppas att ni har haft en bra tisdag, puss!

pluggbordet

Sitter och pluggar med musik i öronen, känner mig rätt duktig faktiskt. men hur som helst, min dag varit den sämsta någonsin, den skulle inte kunna bli värre, i skolan, efter skolan, på kvällen och nu!
less.. tur att jag har världens bästa vänner som alltid finns där & stöttar än när man väl behöver dom!

 


MIN HELG

min lördag var super kul! dock vart det lite kaos men men, det var lite kul endå!
Vi starade kvällen på sandvalla, och senare hos en kille mitt i stan och ännu senare hos niklas!
Jag spenderade kvällen med sjukt roliga personer! hoppas att det blir någon mer gång!
Och idag har jag inte gjort något speciellt alls, har legat i soffan precis hela dagen, haha!

RSS 2.0