28 september



EN FIN RUBRIK

 
Direkt efter skolan så gick jag till stan, jag köpte en skjorta från ginatricot, lite smink från hm och ett halsband från guldfynd som det står 'Linus' på som jag får i början på nästa vecka. Resten av den här kvällen ska jag kolla på serien 'one tree hill' och sen plugga lite grann. 

YOU MAKE ME SMILE

Myser med älskling, du är bäst!

 


TO LATE

Har inte direkt haft världens bästa helg, men helt ok! Just nu ligger jag i sängen och kollar på 'one tree hill' (världens bästa serie!!) och äter glass. Riktigt mysigt faktiskt. Idag ska jag träna inför en sak som jag ska vara med på nästa helg, och senare ska jag till Linus och spela en hel del fifa, hihi! Kommer att mobilblogga lite senare! Hoppas ni får en skön söndag. puss!

MOBILBLOGGAR

Just nu sitter jag på bussen påväg hem från Linus, vi har bara myst framför en fotbollsfilm. Är riktigt trött, jag höll på att somna i Linus famn hela tiden så nä jag kommer hem så ska jag gå och lägga mig direkt. Btw, fotbollsmatchen gick iaf riktigt bra, vi vann med 9-1! :D


Onsdagkväll

Jag har spenderat min kväll med Henrik, Wille och David i Henriks lägenhet med en skräckfilm lite godis och chips! Har precis kommit hem och nu ligger jag i sängen och pratar med min älskling och kollar på X factor


Jambomys

Sitter just nu på jambo med Milla, vi pratar just nu om allt möjligt! Riktigt mysigt faktiskt! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra senare men jag tror att jag ska lira lite fotboll eftersom jag har match på fredag. Ha en bra dag! Puss


FRUKTDRINKAR

Jag hade en trevlig lördagkväll, förutom allt kaos som blev på slutet, haha!
Hoppas ni hade en bra kväll, puss


Roadtrip

Tog en roadtrip till gävle igår natt med Henrik och Wille, vi stannade till i min systers lägenhet och var där ett tag sen åkte vi tillbaka till hudik igen. Kom hem på natten/morgonen, så det blev inte många timmars sömn.

 


LOVE


Ett collage sen ikväll.
Har haft en super mysig kväll med Linus, vi har myst framför filmen LOL, och skrattat en hel del! 
Nu har han precis åkt hem, och jag ska plugga och kolla på film med pappa resten av kvällen. Hoppas ni också har haft en bra kväll, puss!

TORSDAG

Sitter just nu och väntar på att min älskling ska komma hem hit, vet inte riktigt vad vi ska göra mer än att kolla på filmen ''lol'', underbar film. Så jag kommer att blogga innan jag går och lägger mig om kvällen, hoppas ni har haft en bra torsdag än så länge, puss!

SJUK SJUK SJUK

Jag har spenderat ännu en dag på soffan framför dåliga program på tv;n. 
En tråkig dag helt enkelt, vet inte om jag ska till skolan imorgon men jag tror det. Men då får vi se om jag orkar hela dagen. Hoppas ni har haft en bra onsdag!




11 september


Har inte varit i skolan idag eftersom jag fortfarande är sjuk, mina föräldrar börjar fundera på om jag har lunginflammation, vilket jag verkligen inte hoppas på. Har spenderat hela dagen i sängen med min hostmedicin, och min spikmatta eftersom jag också har ont i ryggen,. Jag har även kollat på en hel del matlagningspogram.
Kan inte direkt säga att jag har haft en rolig dag, och min kväll kommer nog inte bli roligare.
Ska mysa i soffan framför någon film och försöka plugga lite grann.
Hoppas ni andra har haft en bra dag, puss!

MARKNAD


WEBCAM PIC


Sitter just nu och väntar på att Linus ska komma hem till mig, vet inte riktigt vad vi ska göra. Men senare mot kvällen så ska vi iaf ner på marknaden och träffa lite folk och åka någon karusell. Senare mot midnatt så får vi se om jag drar till mina tjejkompisar och festar med dom, det beror på om jag orkar eftersom jag ska jobba i morgon. Ha en bra fredag kära läsare!

ONE DAY


Var hemma idag från skolan eftersom jag är sjuk, börjar dock bli bättre! Har haft super tråkigt idag. Det är inte direkt kul att sitta hemma och göra ingenting en hel dag. Som tur är kommer Sara hit nu ikväll och gör mig lite sällskap, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kommmer att blogga mer senare ikväll om jag inte blir allt för trött.
Hoppas ni har haft en bra dag, puss!

4 september


Idag kom Linus till min skola och gjorde mig sällskap sista lektionen, när jag slutade så gick vi till Waynes och pratade om allt. Jag hade jätte trevligt! Och nu ska han spela fotbollsmatch, så lycka till Linus! :*
 Jag har inga planer för denna tisdagkväll så vi får se hur den slutar. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss

Mcdonalds


Efter ett besök på trafikskolan idag igen så drog jag och Alfred ner på mcdonalds och käkade tillsammans, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag hade en jätte trevlig kväll. Nu är jag iaf hemma, har en hel del plugg som jag tänkte kika igenom. Hoppas ni också har haft en bra start på veckan, puss!

PERFECT


MIN FÖDELSEDAG

Hade en otroligt bra kväll igår, lärde känna nytt folk, dansade som en galning, tappade rösten några gånger för att jag sjung så mycket, fina presenter, bra musik osv! sjuk bra kväll!!




RSS 2.0