29 agusti

Gör en kort beskrivning på min dag, slutade tidigt, trafikskolan, shoppat på stan med mina favoriter, tacos.
Vet inte riktigt hur kvällen slutar men jag hoppas att den slutar bra eftersom att jag har haft en sån härlig dag!


MY SISTER AND I



Jag har världens bästa storasyster, jag älskar dig finaste du! Du är bäst!

LÅNGRUNDA

Efter att ha gått en pw på 1,5 mil så är jag värd lite juice! Tar en runda i morgon med! Nu är jag på g!


WEBCAM PIC


Min körlektion idag gick jätte bra, vissa saker var rätt svårt men det gick bra som tur var! Hur som helst, efter trafikskolan så gick jag till stan för att träffa Sebastian en stund. Vart dock inte flera timmar men en stund. Och nu ska jag ut och ta en pw med Linnea & Linnea. Ha en bra kväll, puss!
btw, ursäkta för min stökiga garderob i bakrunden..

TRAFIKSKOLAN

Just nu är jag påväg från skolan för att jag ska till trafikskolan och köra lite, jag är jätte nervös men jag hoppas att det kommer gå bra!Jag fick iaf sluta tidigare från skolan + att det är bra väder förutom att det blåser lite grann! :)


JUST NU


UNDERBART

 


Jag och Linnea har haft en super mysig kväll, vi har glidit runt på stan, jag på longboarden och hon på hennes cykel. Har verkligen saknat att åka longboard på sommarkvällarna! Riktigt mysigt! 
Och nu sitter vi hemma hos henne och dricker te och pratar om allt mellan himmel och jord.


BLACK AND WHITE

Efter första dagen i skolan drog jag direkt hem och pluggade lite teori och vilade i ca en timme.
Ikväll ska jag vara med Linnea, vi har ingen plan för kvällen så vi får se hur den slutar, men jag hoppas på en myskväll, orkar inte göra något annat.. Är så trött, hatar att gå upp tidigt på morgonen!!
Hoppas ni har haft en bra onsdag än så länge! 



NEW IN

ist för ett par skor så blev det två, är riktigt nöjd! 


snabbinlägg

Hallå läsare, vaknade 09:30 av att min stora syster slängde sig över mig, hon och jag har myst framför en massa filmer hela dagen, dock somnade hon efter en stund. Hur som helst, kan inte förstå att skolan börjar imorgon, hela sommarlovet har gått så himla snabbt och jag har gjort en massa skoj, jag har varit med om så sjuka och roliga saker! Jag har haft ett jätte bra lov! Hoppas ni också har haft det! Resten av dagen ska jag bara slappa och dra ner på stan en liten sväng och köpa ett par skor, behöver verkligen det! Lägger upp ett foto på skorna sen! puss

måndagkväll

Hänger i Jimmys lägenhet med Jonna och Sara, riktigt trevligt! Vi får se hur kvällen slutar! Ha en bra kväll!! Puss!

 


MOBILBLOGGAR

Just nu är jag med Sara hemma hos henne och ska styra lite mat, senare idag ska vi ner på stan en stund och kika lite grann. Vet inte riktigt hur dagen kommer sluta så jag får försöka hinna blogga innan jag går och lägger mig, puss!!


Skön dag

Idag efter trafikskolan så drog jag och Vendela och käkade tacos på jambo, sjukt gott!! Senare på eftermiddagen så kom Måns in till stan och träffade oss, riktigt trevligt! Och nu kollar jag på film med familjen men jag ska gå och lägga mig strax eftersom jag ska upp tidigt för 4 timmars teori på trafikskolan..


söndag

Jag hade en jätte bra kväll igår, träffade sebastian och hans släkt hemma hos hans faster, sen förfestade jag hos min vän Marcus och där efter drog vi till gräsmaln. Senare på natten drog jag och Emma hem till henne och chillade lite grann. Och denna söndag har jag inte gjort så mycket, kom till vendela för en stund sen, vet inte rikigt vad vi ska hitta på. Skriver mer i morgon, puss!!

7 agusti


RSS 2.0