GLAD

 

ONSDAGKVÄLL

 
Har haft en riktigt bra kväll med Isabelle och Camilla, vi har pratat om allt mellan himmel och jord,
riktigt skönt faktiskt, hoppas ni också har haft en bra onsdag. Puss!

MOBILBLOGGAR


Ligger just nu i soffan och myser framför tv:n med en riktigt god glass och bara njuter av ledigheten! Riktigt skönt! Hur som helst, har inga spikade planer för denna dag. Men jag ska väl iaf gå en promenad och senare ikväll ska jag förmodligen till Milla en sväng och bara ta det lungt. Hoppas ni får en bra onsdag, puss!
Jag kommer att blogga senare ikväll också!


NIKE

 
 
Jag är så himla nöjd med mina nya springskor, så sjukt sköna!

STOCKHOLM

Idag tog jag och min vän Milla tåget till huvudstaden för att bränna lite pengar på kläder. Jag har haft det jätte mysigt och jag är super böjd med mina köp, lägger nog upp en bild på mina fynd sen. Hoppas ni har haft en bra dag!


torsdag


Idag efter skolan drog jag, Emma och Linnea till gymmet och där efter till stan för att träffa Milla.
Lite senare på kvällen drog jag och Milla och käkade och snackade om allt mellan himmel och jord, och vi kom fram till att åka till stockholm, förmodligen på lördag. Det kommer nog bli as kul! 
Hur som helst just nu sitter jag och snackar i skype med några vänner, vi ska tydligen vara uppe hela natten men vi får se om jag orkar.. Hoppas ni har haft en bra dag, puss!!

SNABBINLÄGG


Eftersom jag är inne på linneas dator så får det bli en bild på oss sen i somras! puss
 
Sitter just nu hemma hos min fina vän Linnea och pluggar eftersom vi har en hel del prov den här veckan, 5 stycken för min del, 3 stycken på en dag. Rätt sjukt.. Hur som helst, det har inte direkt varit en toppen dag för mig idag, det är så mycket som händer i skolan hela tiden osv. + Att jag saknar Linus jätte mycket!
Hoppas ni har haft en bra start på veckan, puss!!

BLÅA TOPPAR

Jag gjorde blåa toppar idag igen.
 Jag har spenderat nästan hela min dag framför massa skolbäcker, måste säga att jag känner mig väldigt nöjd, jag och Milla har fått nå plugg&träningshybris på senaste, haha..

SÖNDAG

Idag har jag haft ett ''musikmöte'' med Lars Ove och Ulrika, jag fick mycket beröm för min sångröst och bra råd. Även massa tips om fortsättingen. Jag är super nöjd, och verkligen tacksam över allt som dom gör/kommer att göra i fortsättningen för mina musikplaner.  

Snart ska jag träna och efter min träning så ska jag nog till Linus.
Jag kommer att mobilblogga lite senare, ha en bra söndag. puss!
 
 

älskar färgade toppar!!
 

ONE PICTURE




1 månad

Idag är det 1 månad till mig och Linus, det känns som om vi har varit tillsammans mycket längre. Du är bäst älskling, du gör mig till den lyckligaste personen i världen! Jag älskar dig!


SVART, VITT OCH NITAR

 
 


9 oktober

Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag har blivit sjuk, igen.. Har spenderat precis hela dagen på soffan framför tråkiga program på tv:n. Jag blir nog hemma imorn också, och min dag kommer väl att bli likadan som idag antar jag. Hoppas ni mår en aning bättre och att ni har gjort något roligt! Puss

BÄSTA DU

Alla borde ha en vän som du, du är bäst! Jag älskar dig!


2 oktober

Kenzaa jacka & t-shirt från JC, mobilficka från MQ, svarta byxor från Carlings.

MORGONMYS

Jag hade världens bästa kväll/natt/morgon med Linus. Dock sov vi bara i ca 2 timmar så jag var inte direkt en pigg dagisfröken idag, haha! Hur som helst, slutade ungefär vid 3 tiden, och direkt när jag kom hem så somnade jag i soffan. Nu har jag pluggat iaf, så mina planer för resten av kvällen är bara att kolla på xfactor och mysa.
Hoppas ni har haft en bra start på veckan, puss!


Du är det finaste jag vet, jag älskar dig Linus.


RSS 2.0