Tisdag

Är inte alls på bra humör, är riktigt trött på alla lögner som ställer till en massa problem. Som tur har jag Linnea & Linnea som har fått mig på litee bättre humör. Vi har inga spikade planer för kvällen men det blir nog bara en chillkväll.


GÄVLE

Spenderade två dagar i gävle med Amanda, vi hade super roligt!! Absolut två dagar som jag kommer komma ihåg! Träffade mange makers och kom in VIP där dom spelade, träffade dom även senare på kvällen! + Young blood! Lyckad kväll!!

 


01:20

Har haft en super mysig kväll, jag varit med Amanda och Sebastian. Vi har hängt på solbryggan nästan hela kvällen. Sen när jag och Amanda kom hem så tog vi ett nattdopp i jacuzzin, riktigt mysigt faktiskt!

 

 

 


senaste

Ledsen för dålig uppdatering men jag och Amanda har haft fullt upp! Vi har träffat massa folk varje dag, festat, varit på stan ett antal gånger, åkt moppe överallt, varit på maln, solat osv osv. Och idag ska vi hälsa på hennes farfar som också bor här i Hudiksvall. Har inga andra bestämda planer så vi får se vad som händer ikväll. Och i morgon ska vi till Gävle i två dagar i softa, gå på stan där osv. Hoppas ni har haft det bra!
Och jag lovar att blogga ikväll också, puss! Ha en bra tisdag!

AMANDA OCH JAG


vi e fiskar
Igår kom Amanda hit och hon kommer att stanna här i nästan 2 veckor, har saknat henne så! Vi kommer att ha det king! Vi har dock inte gjort något speciellt idag förutom att pressa i solen och gått en runda på stan. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men någonting skoj gör vi nog! skriver mer senare, puss!!

GRÖNALUND


Jag var på grönlund tillsammans med Oscar och Tim igår, jag hade super roligt! var även där idag också,haha! Sen tog jag tunnelbanan till hotellet och fixade mig lite snabbt, sen har jag hängt i gamla stan hela kvällen, käkat god mat tillsammans med min familj och gått runt lite här och där, riktigt mysigt faktiskt. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, puss!
btw, för er som inte vet så kommer jag hem i morgon!! :-)


FRUKOST


Jag har precis ätit en riktigt god frukost här på hotellet, och strax ska vi till grönalund och jag ska träffa Tim & Oscar där eftersom att ingen i min familj gillar att åka karuseller.. Sen på kvällen ska jag hänga på spat som finns här, bada, basta osv, det ska bli riktigt mysigt! Jag kommer att skriva mer senare ikväll för nu måste jag gå!

STOCKHOLM


åkte till stockholm idag med min familj, kommer att vara här tills på fredag. Jag såg inte alls fram emot den här resan men jag har faktiskt det riktigt soft här! Har köpt en blus och en topp, chillat lite grann på hotellet, köpt lite drinkar, haha! + att Henrik och Simon kom förbi vårt hotell en snabbis för att hämta en film. I morgon blir det också en dag på stan + grönalund!! Hoppas ni har haft en bra tisdag, puss!

GATUFESTEN

hade en super bra kväll/natt i sundvall med otroligt bra folk! Dock tuppade jag av i publiken och vaknade upp i en ambulans pga att jag flög iväg som en vante hit och dit, blev lite klämd. Kom hem vid 5-tiden i morse så är rätt slut. Hur som helst, det är en lördag som jag kommer komma ihåg! pusss

ONE PIC


Idag har jag spenderat ännu en dag på cul, dock hade jag ingenting och göra där egentligen så jag satt för det mesta och lyssna på musik, haha! hur som helst, ikväll ska jag ut på maln igen tillsammans med Camilla & Linnea, vi hade så mysigt igår så vi tänkte ha lika mysigt en kväll till! Och nu ska jag till Linnea och hänga där ett tag, skriver mer senare puss!

CRAZYPIC


#vänskap
Har haft gjort väldigt mycket denna dag så jag tar det kort, 09:00, cul, plugg, fotat, packat, träffat Victor, maln, kvällsdopp med Linnea och Milla, (martin,johan), duschat osv, osv. Fast jag har haft det stressigt så har jag haft en kanon tisdag! Vill även passa på och berätta att jag är så himla taggad till gatufesten, dock ska jag bara dit på lördagen men jag känner på mig att det blir en dag som jag kommer att minnas!! Jag kommer vara där med jätte trevligt folk, det kommer vara super bra artister, skumtältet osv!
pusssss

btw! kommentera inte anonymt, det är så tråkigt och inte veta vem som skriver kommentarerna! :-(

SÖNDAG


Idag kom min stora syster hem från peace and love, har saknat henne så! Känns skönt att ha henne här hemma! Annars har jag inte gjort något speciellt alls idag, har kollat på film nästan hela dagen och varit ute och sprungit en lång runda! Har börjat tagit tag i träningen rejält nu och det känns otroligt bra! Hoppas ni har haft en bra dag, puss! btw, bilderna sen igår gick inte att föraöver till datorn.


RSS 2.0