01:35

Sitter just nu och dj:ar, har gjort det i några timmar nu. Jag måste säga att det är otroligt roligt!
I morgon kommer min mobil plinga 08:30, då ska jag ut och springa en runda, sen lite senare på dagen ska jag ner på stan för att träffa Linnea och sen på kvällen bli det lite festligheter hemma hos min vän Erik! Det fick bli ett inlägg utan bilder eftersom jag inte har min kamera hemma just nu :(

28 JUNI



Idag ska jag spendera min dag men Vendela, jag vet inte riktgt vad vi ska hitta på för skoj eftersom det är så dåligt väder. Jag har inga planer för ikväll heller, men jag hoppas på något skoj där med. Hoppas ni får en fin torsdag, kommer att blogga mer ikväll! pusss

SUMMERFEELINGS


(Bloggar från min systers dator, alltså tog jag bara en bild från hennes bilder)
Idag kommer vendela hit, jag har inte träffat henne på ca 2 månader! vi ska nog ha en fotodag, hon vela ha en ny profilbild osv, men jag hoppas att hon orkar följa med mig på en liten longboard tur, nu när det fint väder!
För er som undrar så ska jag köpa en ny lonboard, börjar bli trött på min madrid.
Så jag ska köpa en loaded dervish sama!!

25 JUNI



jag och linnea fick nå fotohybris efter vi hade varit på stan en sväng, jag köpte bara den gula toppen eller vad man nu ska kalla det för endast 59kronor, riktigt nöjd! Och våra planer ikväll är inte riktigt 100, har snackat lite grann med sara, elias och elias så vi får se hur kvällen slutar, jag kommer att skriva mer senare, puss!

stay here with me

 

fuck you


cool jag eee.
idag har jag joggat från mig till sandvalla och hämtat linneas cykel, sen efter det har jag inte gjort så mycket.
Ikväll har jag inga spikade planer men vi får se hur min kväll slutar, ha en kanon dag mina kära läsare, puss!

MIDSOMMAR

 

Min midsommar var otroligt rolig förutom att det blev lite kaos! Jag hoppas att ni fick en lite mer lyckad kväll och att ni mår en aning bättre än vad jag gör nu, haha!


Torsdag


har haft det super trevligt här i Gävle med min syster, igår kväll gick vi en promenad lite överallt och sen gick vi till lägenheten och myste framför en jätte bra film som hette 'Life as we know it'. Och idag har vi gått på stan, Jennifer shoppade massa kläder till peace and love för flera hundra lappar, och själv hittade jag inte det jag hade tänkt mig.
Jag köpte ett par skitbilliga skor på skopunkten, och ett par super snygga shorts från h&m

I GÄVLE

Ligger just nu i soffan och kollar på 27 dresses i min systers lägenhet tillsammans med henne. I morgon ska vi på stan och kika lite grann, jag hoppas att jag hittar en snygg bikini och en snygg väska, men vi får se! Hoppas ni får en bra kväll, puss!


BARNVAKT

Har varit barnvakt åt söta lilla Alva idag! Ska vara det i morgon också! har jag spenderat dagen framför hennes ritblock och en hel del framför ett nitendo och spelat Mario, haha! Och sen efter min barnvaktstid så träffade jag min vän Lisa! Morgondagen kommer se nästan lika dan ut förutom att jag ska till Gävle på kvällen till min syster. skriver mer i morgon nu ska jag sova så jag orkar kliva upp i tid i morn, puss!


monday


hallå! skulle egentligen jobbat idag men det blev inte så, fick ledigt! skönt! 
Ska vara barnvakt i morgon och på onsdag och sen resten av veckan ska jag jobba! behöver tjäna lite pengar eftersom jag ska hitta på så mycket under sommarlovet! Så eftersom jag har varit ledig så har jag inte gjort någonting alls, ska dock ner och göra en fruktsallad nu och sen ut och springa! ha en bra måndag, puss!
btw, har inte fotat någonting så det fick bli en bild som redan finns på bloggen, hehe

SOMMARLOV


Jag har inte försått än att det är sommalov! Det känns som himla underbart! Ska försöka blogga så mycket jag kan under lovet och lägga upp härliga bilder och filmer osv, hur som helst min kväll igår vart rätt misslyckad men vi gjorde den bra endå! Hoppas ni hade en bra kväll igår, puss!

HOS FANNY


Sitter just nu hos fanny och taggar till, så jag passar på att blogga lite snabbt nu! 
Idag fick vi sommarlov, känns underbart! Och ikväll ska jag spendera kvällen med några av mina favorit brudar och mina favorit killar! hoppas ni får en super härlig fredag! Nu ska det bli lite festligheter, puss!

PERFEKT


Hallå läsare, har spenderat denna fina tisdag med Linnea, vi träffade massa trevligt folk på ulsäter och hade super roligt! Nu är jag iaf hemma och tänkte träna en snabbis nu innan jag går och lägger mig. Har värsta tränings tagget just nu! ( önskar att jag har det liiiite oftare, hehe.. )

EN TUR MED LINNEA


DÄR JAG HÄNGER MIN HATT



Denna måndag har spenderats på stan på dagen och på kvällen med min fina vän Linnea.
Vi har knäppt massa fina kort och filmat en hel del, kommer upp en film lite senare under kvällen när den har laddat klart! Hur som helst denna vecka tycker jag är väldigt meningslös, vi gör inget speciellt alls i skolan!
Vill sluta skolan nu och fira med mina kära vänner! Har även varit på himla bra humör idag, känner att allt rullar på just nu, vilket känns helt underbart! + att mina vänner är hemma från Alanya nu!

LÖRDAG

Kom precis hem efter en härlig dag på stan med Linnea, vi har solat och käkat på hot chili, riktigt trevligt! Och ikväll ska jag vara barnvakt med min vän Camilla. hoppas ni får en bra lördag, skriver mer ikväll om jag hinner, puss!


TORSDAG


en bild på min middag

Direkt efter skolan så gick jag hem till Camilla, (klicka häääär för att komma till hennes blogg)
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, jag hade super trevligt! Hur som helst, nu är jag hemma och har precis käkat min goda sallad och Linnea kommer alldeles strax hit, så vi får se vad vi hittar på. Kommer att blogga mer senare ikväll, puss!

MYSPYS





Igår skulle jag egentligen till gävle men det blev inte så, det blev en myskväll hemma hos Linnea med mina favorit brudar, jag hade verkligen super trevligt! Och idag har jag spenderat dagen med Maja och min longboard, 
vi gled runt lite där och där och nu kom jag precis hem efter ännu en kväll hos linnea, vart rätt sent, men mysigt hade vi! och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig så jag orkar med morgon dagen, puss!

4 JUNI


upp&ner

Ska alldeles strax plugga lite no eftersom jag har prov i morn och skriva klart en deckare som jag håller på med på svenskan, sen efter det så ska jag städa mitt rum och ut och springa! Skit tråkigt dag, men ska nog lyxa till det men en god fruktsallad och en bra film ikväll, puss!

FRÅGESTUNDEN BORTA

jag tog precis bort mitt inlägg där jag hade frågestund eftersom jag fick så många anonyma kommenterar med väldigt omogna frågor.

THE BEST


massa tokiga bilder på mig och linnea
Ikväll ska jag hem till linnea och mysa och kolla på big brother osv, riktigt mysigt! Jag skulle egentligen till stockholm för att se finalen 'live' men det blev tyvärr inte så pga av det dåliga vädret! Hur som helst, nu ska jag kolla på en film och sen ut och röra på mig lite grann om jag orkar, puss!

sleeping next to you is the best thing


hallå läsare! idag mår jag toppen förutom att jag har lite huvudverk.
Idag ska jag spendera min dag hos mina kusiner, det kan bli ändrade planer men som det ser ut just nu så ska jag dit. Mina kära vänner åker utomlands en vecka idag, så jag hoppas verkligen att dom får super roligt!
kommer sakna dom! Ha en riktigt bra lördag! puss

just the way you are

 

 


RSS 2.0