MILITÄRJACKA


WEBCAM
sitter här denna fredag helt själv.. planerna gick inte som dom skulle, så nu är jag arg, less, sur, osv + att jag har ont i min arm sen jag tog en spruta tidigare idag, jag trodde jag skulle dö, det värsta jag vet är faktiskt sprutor, dom gör ont och ser väldigt läskiga ut. usch!

ROSA


rosa hår
hejsan läsare, som ni ser på bilden har mitt hår precis blivit rosa, jag blir rätt chockad när jag kollar ner på håret men jag tycker det är skit snyggt faktiskt! Skolan idag gick väldigt snabbt för min del för jag tuppade av på skolan och fick spendera dagen hos skolsyster, sen skickade hon hem mig. och sen dess har jag inte gjort något speciellt alls förutom att mixa med mitt hår lite grann!

ONSDAG


har vart hemma idag igen för att jag fortfarande har feber osv, jag har även haft sjukt tråkigt. Det enda som har vart bra med den här dagen är att jag har ätit världens godaste fruktsallad! Jag rensa även min garderob, städa rummet och bäddade sängen frivilligt, haha! Men det såg faktiskt fruktansvärt ut. Hoppas ni mår lite bättre och har haft en aning roligare än vad jag har haft, annars tycker jag faktiskt synd om er. puss!

is this love?


bild från we heart it

FEBER...

Idag gick hem ännu en dag från skolan pga att jag fick nästan 40 graders feber, vilket verkligen suger...
Har hängt i min säng hela dagen och sovit tills nu. Funderar på att gå ut på en promenad för att få lite frisk luft, men vi får se om jag orkar, annars hoppar jag bara i ett bad och softar.
Nu ska jag kika lite på Eva & Adam i alla fall. Ha det det så bra! puss!

SVAR PÅ KOMMENTAR

fick en anonym kommentar där någon undrade vart min tröja är köpt på senaste bilden, och det kommer från H&M, fanns dock inte så många kvar, så passa på nu för dig som vela ha den! puss!

FUCKING PERFECT


two pictures

 


hejsan läsare, sitter här hemma nu och har sjukt ont i huvudet.. håller på att bli sjuk, vilket jag verkligen inte vill. Och så här ser jag ut just nu, har väldigt mycket guld på mig, naglar, ringar, halsband & ögonen. Idag ska jag spendera dagen i soffan och i ett varmt bad. puss!


INNEBANDY


image description
har kollat på innebandy hela dagen idag med linnea, har vart super spännande matcher och alla var otroligt duktiga! dock bröt min kusin nyckelbenet, tycker så synd han. Hoppas han blir bättre snart!
Jag har iaf haft en super trevlig dag och jag hoppas att ni också har haft det! puss!!


FREDAG KVÄLL

jag hade en grym kväll igår med världens bästa brudar, vi åt tillsammans hemma hos linnea och firade henne!
Och senare på kvällen gick vi ner på stan och träffade ännu mera folk. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men jag hoppas på en lika bra kväll, hoppas ni får en kanon helg, puss!

MITT EGNA LINNE


MIN OUTFIT

skinnjacka-HM, Linnet har jag gjort själv, jeans - carlings, halsring - ginatricot

 

kära läsare, idag har jag haft en super skön dag i skolan, den har gått snabbt och jag har inte haft någon jobbig lektion alls, + att min vän Linnea fyller 15 år idag! grattis till henne! ska fira henne imorn kväll med festligheter,
och ikväll ska jag ut och ta en springtur eftersom det är så skönt ute, hoppas ni har haft en bra dag! puss!

 


one picture



MINA FAVORITER

kom precis in från ett jätte mysigt bad i jacuzzin med linnea & fanny, vi har spenderat våran kväll här hemma hos mig och bara pratat om allt, har varit en super trevlig kväll! och nu ska jag fortsätta kvällen framför big brother, puss! hoppas ni har haft en bra dag!

TISDAG

Kan inte säga nått mer än att jag mår så sjukt jävla bra just nu! älskar livet!

 


MIN KVÄLL

har spenderat min kväll med Linnea vid hamnen och pratat lite grann, sen när jag kom hem tog jag ett härligt bad i jacuzzin, riktigt mysigt! och nu ska jag kolla på film och bara mysa och sedan plugga lite grann.


DONKENHÄNG


TANDBORSTE

min lördag var lite upp&ner igår, ena stunden hade jag jätte roligt och ena stunden var allt värdelöst, haha!
kaoskväll,. hur som helst nu är det söndag och  jag ska inte göra något speciellt alls så jag skriver mer senare,puss!

BÄSTA

efter en rätt jobbig och seg dag i skolan drog jag hem till min efterlängtade brud milla, har inte träffa henne på nästan 2 veckor pga att hon har körtelfeber :-( så jag åkte hem till henne och berättade hur alla dagar har varit utan henne och för att hålla henne lite underhålla henne ett  litet tag. kom precis hem och nu ska jag käka middag med familjen, hoppas ni har haft en bra fredag hittills! puss.


jag och didrick får stå för bilden sen tidigare idag.


gubbrasmus

sitter och pratar med en kille som berättade lite för mycket om sig själv, han spelar kort pch brukar söka gåtor på google, HAHAHA SKJUT MÄÄÄ

RESTEN AV DITT LIV

har vart en otroligt seg dag i skolan idag, är helt slut. gick hem direkt efter skolan och sen dess har jag inte gjort nått speciellt alls förutom att lyssna på musik och kollat på tv, så nu ska jag snart dra ut och gå några kilometer,
hoppas ni har haft det roligare än vad jag har haft, puss!


EN FIN RUBRIK


hejsan läsare, sitter just nu och kollar på eva & adam och möter rasmus på wordfeud, han leder över mig med ca 100 poäng om inte mer.. usch, hatar spelet.. men eftersom jag är så snäll så möter jag han. Hur som helst idag efter skolan tog jag en fika på Jambo med Linnea och snackade om allt, riktigt mysigt. Och ikväll har jag inga planer så vi får se vad som händer, puss! hoppas ni har haft en bra dag!

I SKOLAN

Jag hade en jätte trevlig kväll igår, var hos oscar och åkte longboard, lite senare träffade jag min saknade vän Gustav som äntligen har tagit körkort! grattis till honom! är så glad för hans skull! Idag har skolan vart super seg sitter i matsalen nu med några i klassen, skriver mer senare puss!

 


MÅNDAG

Är påväg hem från skolan nu och är jätte trött och sliten men glad för att snön är borta, och ikväll spenderar jag kvällen med Alfred och Linnea och åker första longboardåket för i år, underbart! skriver mera senare, puss!

 


01:54

vart lite ändrade planer ikväll. Drog hem till styrman idag igen med mycket trevligt folk! har haft super trevligt! hoppas ni också har haft det bra! Puss

 


ALL DAY ALL NIGHT

hade en riktigt trevlig kväll igår hos styrman som spenderades med mycket trevligt folk! det slutade med att alla vaknade upp i en stor säng och dog av värme.. Ikväll blir det nog lite lugnare, blir nog en myskväll med brudarna, ha en bra dag/kväll/natt, haha puss!


jag och robert för stå för bilden

 


TODAY

sitter just nu på stan med min kära vän Linnea, ska snart hem och fixa mig inför ikväll, ska spendera kvällen med underbart folk, hoppas ni får en kanon kväll, puss

 


GÄVLE

Sitter just nu i syrrans lägenhet och väntar på att hon ska bli klar för att dra ner på stan och käka lunch. har haft det super trevligt här i Gävle! hoppas ni också har det bra, puss!

 


JÄRVSÖ

sitter just nu i bilen och är Påväg till Järvsö med bästa bruden, kan det bli bättre?

 


you made me feel special


ULRIK MUNTHER KOMMER HIT

såg att alla mina vänner har gjort en tweet om att ulrik munther kommer hit till hudiksvall i sommar,
nu har jag ännu en andledning till varför jag längtar till sommaren! wiiihooo!

MOBILBLOGGAR

solade precis i 30 minuter med milla på Bruno och ser ut som en stekt rädisa!..

 


åter igen en ny blogg


jag och camilla får stå för bilden.
hejsan läsare, nu har jag skaffat åter igen en ny blogg på grund av att bloggparken inte fungerar. På den här bloggen kan ni läsa om vad jag gör på dagarna osv, kommer också komma en hel del bilder. Hoppas ni gillar det!

RSS 2.0