Jag&Linnea


haha, jag och linnea fick nå hybris och gjorde en sjuk film, jag bryter varje gång jag ser den!

FALL AT YOUR FEET

 


Slutade 11:00 idag, riktigt skönt! Var på stan en sväng och såg massa snyggt! ska bränna lite pengar i morgon!
Min kväll kommer jag spendera med Linnea hemma hos henne och bara mysa & kolla på big brother!
puss!

SUN

Igår spenderade jag kvällen med Linnea Emma och Carro en stund, sen träffade jag Westner och styrman på stan. Och idag har jag bara legat i solen!
Underbart!

 


BORTAAA

DEN SOM HITTAR MIN MOBILJÄVEL FÅR 500 SPÄNN!!!

TORSDAG

allt är på topp och jag mår så himla bra!!
Har även börjat fixa naglar, förlängning, gelénaglar osv så hör av er om ni vill ha naglar fixade, puss!
kommer säkert någon bild på dom lite senare.


så som jag hade dig förut vill jag ha dig nu


har spenderat min dag med min kära vän Linnea hemma hos mig idag. Ska snart ut och springa och sen ska jag till linnea och plugga. Hoppas ni har haft en bra tisdag! puss! bloggar mer senare.

ORANGE


idag blev min outfit rätt vågad, jag brukar inte ha så knalliga färger i vanliga fall.
hur som helst, idag har jag haft 3 prov, och i morgon ska jag ha matte prov, och på onsdag hk prov, alltså 5 prov den här veckan, dom här tre dagarna som vi går i skolan. Sjukt! Den här kvällen kommer spenderas med med min mattebok och en sväng i Camillas lägenhet framför big brother. Ha en fortsatt trevlig dag! puss

LÖRDAG


suddig bild, men skitsamma.
I början av kvällen var jag här hemma med min syster och hennes kompisar och hade riktigt trevligt! 
Lite senare gick jag vidare och träffade ännu mer trevligt folk! Var på stan en sväng men där hände det inte så mycket så tillslut tog jag och Linnea en taxi hem. hoppas ni också hade det trevligt, puss!

karnevalen 2012


JAG OCH MALIN

har haft en super mysig fredag med Malin och Milla fast hon drog hem lite tidigare, hur som helst vi har pratat om allt, kollat på film, kollat på big brother, ätit upp en hel påse med godis, skrattat osv. Hoppas ni också har haft en bra fredag, puss!


TORSDAG


Idag hade vi fotografering på skolan, enkilt. Jag vet inte hur det gick eftersom jag inte fick se bilderna då, men jag hoppas dom blev bra! Jag tog med mig min egna kamera också och som ni ser fick jag en rätt sjuk bild också, haha! Hur som helst, imorn är det fredag och jag ska spendera början av min helg med min fina klasskompis Malin, klicka häär för att komma till hennes blogg!

MOBILBLOGGAR

 

Sitter just nu i soffan och kollar på en konstigt film med min familj, haha.
Värdelös faktiskt.. (och nu menar jag verkligen inte småstadsliv, utan en annan film)
Som tur är har jag min super fina vän Isak Wallin som underhåller mig! 
puss 

 


NO IDEA


Imorn ska jag till skolan och det var tydligen skolfoto, fast enskilt. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!? Hur som helst, eftersom det är så dåligt väder och jag inte är riktigt frisk än ska jag gå ner och mysa med familjen framför småstadsliv och äta massa onyttigt. Ha en riktigt bra kväll! Puss

9 MAJ


Hejsan läsare, har varit hemma ännu en dag eftersom att jag inte är riktigt frisk än. Men jag kommer nog i morgon. Idag har jag fotat lite grann annars har jag inte gjort någonting alls. ha en bra dag, puss!!

TWO SERIOUS PICS


fick äntligen igång min systemkamera, är så otroligt glad nu! nu kommer det att bli mycket fler bilder på bloggen!

MIN MÅNDAG

Gick hem från skolan idag eftersom att jag är sjuk, måste vila upp mig tills imorn eftersom att jag har två prov.
har badat en stund, läst lite grann, joggat, och nu ska jag plugga! Puss

 


MIN LUNCH

 

 


LOVE

Har legat i soffan halva dagen idag och bara vilat eftersom jag har blivit sjuk..
inte alls kul, men jag och pappa åkte och fiska lite senare på eftermiddagen eftersom att jag hade så tråkigt.
har även druckit 3 vitamin drycker idag, sjukt goda!! (för er som vill veta, haha) och nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon.. Godnatt läsare!


Hos kusinerna


myser med min moster och mina tre kusiner, har det super mysigt! ska kolla på alice i underlandet nu, hihi! 
Imorgon ska jag på julleuppvisningen(jag har slutat för er som inte vet, så jag kommer inte att vara med) med elias,elias och linnea, det kommer nog bli riktigt trevligt, sen ska vi nog till jonas direkt efter och kolla på en film eller något. hur som helst, ha en fortsatt trevlig kväll, bloggar mer imorgon, puss!

TJEJKVÄLL


Vi tjejer vart bjuden hem till emma igår, vi hade jätte mysigt! Vi vart bjudna på tacos, super gott! min favoritmat för er som inte visste det,hihi! vi spelade även spel, lyssnade på musik och pratade om allt. (och vi sov även över där)precis som en tjejkväll ska vara! tack för en bra kväll igår!

VALBORG


4 bilder sen gårkvällen.
Igår hade jag jätte trevligt, kvällen började här med lite bad osv, och bara härligt folk var här. Senare drog vi ner på stan och ännu senare till Marcus för efterfest. Och idag har jag inte gjort något speciellt alls, har bara varit hemma och sola lite grann. En lugn och skön dag helt enkelt.

RSS 2.0